Test

doorstroming auto 15-02-2015

test omschrijving

Onoverzichtelijk

stoplichten auto 16-02-2015

De oversteek Kloosterstraat / Graafschap Hornelaan is erg onoverzichtelijk wegens geparkeerde auto's en een bomenrij. De stoplichten permanent laten werken zou een oplossing zijn voor een veilige oversteek.

Oversteek fietspad

fiets kruispuntinrichting 16-02-2015

Als fietsers vanuit de Biesterbrug oversteken naar het fietspad is dit zeer onveilig. De fietsers moeten de automobilisten afsnijden om over te kunnen steken.

Stadsbrug

stoplichten auto 16-02-2015

Het duurt tegenwoordig een kleine eeuwigheid dat de stadsburg geopend is. Gaat veel te lang voor passage boot al open en blijft ook na passage vaak nog een minuut of langer doodstil hangen.

irritante geparkeerde auto's

fiets doorstroming 16-02-2015

De werkbussen die bij het hotel aan het werk zijn staan er geparkeerd . Helemaal prima maar zo menen heel veel mensen er ook te mogen parkeren. Ze zetten het gehele plein vol en zo gaan fietsers en voetgangers overal tussendoor en heel onduidelijk en onveilig. De bussen staan vaak te wachten totdat n auto zich heeft kunnen omkeren of omdat de auto onnozel geparkeerd staat. Dat gedeelte van kiss en ride is prima. Maar de rest van t plein moet gewoon vrij zijn van geparkeerde auto's. Heel erg irritant is het...

Door rood rijden

stoplichten auto 16-02-2015

Vooral door (afslaand) verkeer van en naar Stramproy wordt veel door rood gereden. Zie dat dagelijks gebeuren. Ik moet dan voor groen licht wachten tot de 'roodrijders' voor mijn neus zijn verdwenen. Levensgevaarlijk! Advies: flitspalen

Stationsplein

doorstroming auto 16-02-2015

Bij het stoplicht aan het einde van de spoorbrug. Kan men linksaf richting de Parallelweg en rechtsaf het Stationsplein op. Omdat de rechtsafslaande auto's voorrang moeten verlenen aan fietsers en voetgangers. Hindert dit de doorstroming. Een oplossing is om het stationsplein alleen toegankelijk te maken vanaf de Sint Maartenslaan.

Oversteken Stadsbrug

stoplichten voetganger 16-02-2015

Tussen vernieuwde passantenhaven, die overigens prachtig is geworden en de Wertha-boulevard, moet nodig een voetgangersoversteek plaats gerealiseerd worden. Zeker bij een evenement in de Poort.

Verkeersbord verstoppertje

auto borden 16-02-2015

Het voorrangsbord belemmert het zicht op het maximum snelheidsbord en bebouwdekom plaatsnaambord

Verkeerd afgesteld?

stoplichten auto 16-02-2015

Komende vanuit de richting Weert springt het stoplicht regelmatig net op rood op het moment dat een groep voertuigen het kruispunt op zo'n 100 meter nadert. Van een groene golf is hierdoor veelal geen sprake.

Overmatig geparkeerde auto's

fiets veiligheid 16-02-2015

Een enorme hoeveelheid aan geparkeerde auto's bevorderen onveiligheid voor fietsers en doorstroming

Slecht wegdek

fiets bestrating 16-02-2015

Wegdek is er slecht aan toe

Zebrapaden

doorstroming auto 16-02-2015

Fietsers en automobilisten die niet weten dat je als fietser geen voorrang hebt op een zebrapad. Vooral met grote groepen scholieren is dit niet goed voor de doorstroming

Raar afgesteld stoplicht

stoplichten auto 16-02-2015

Als ik hier rechtsaf wil gaan en de auto's voor rechtdoor groen hebben, hebben de fietsers ook altijd groen. Dus ook als er geen fietsers zijn (en ik ben er bijna nooit een tegen gekomen). Ik moet dus eerst voor niks gaan stoppen, zodat het stoplicht van de fietsers rood wordt en mijn stoplicht op groen gaat. Ik erger me er aan dat, voor die paar keer dat een fietser kan oversteken zonder te wachten, auto's hier veel vaker voor niks stil moeten staan. Kan dit niet anders?

parkeren op T-kruising

veiligheid auto 16-02-2015

langdurig parkeren op een plaats waar het niet mag. Het gevolg voor het verkeer is het nemen van de binnenbocht; dit heeft gevolg voor veiligheid en doorstroming. Het aanbrengen van een gele markeringsstreep is wellicht een oplossing.